0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Leasing op maat

Met behulp van Financial lease kunt u als ondernemer of als startende ondernemer beschikken over een (bedrijfs) auto. Welke nodig is voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost, en waarbij u profiteert van vele voordelen. Een van de belangrijke uitgangspunten van Financial lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste Financial lease overeenkomst.

Financial lease: zekerheid   
Kiest u voor Financial lease dan kiest u voor zekerheid. Want Financial lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving,

Vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometer beperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Tevens is het mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

Flexibiliteit
Financial lease biedt u bij leasing van autos de mogelijkheid om de restwaarde van de auto in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor kan een lagere maandelijkse leasetermijn worden berekend. Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen wilt u de auto nog tijdens de looptijd omruilen dan is dat mogelijk. Het is dan wel zo dat de oorspronkelijke contractvoorwaarden gelijk blijven. Bij inruil van het geleasete object is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief openstaande saldo van het bestaande leasecontract met een nieuw leasecontract te verrekenen.

Gemak
Bij Financial lease is er sprake van een driepartijenovereenkomst tussen u als lease rijder, de leverancier en de leasemaatschappij als leasepartij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Wij zorgen voor u gehele financiële afhandeling. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de benodigde stukken aan te leveren.

Voordelig
Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van de auto. Hiermee komt de auto op uw balans te staan. U kunt maximaal de aanschafwaarde exclusief BTW leasen. Als ondernemer en eigenaar van de auto kunt u de gefactureerde BTW als voorbelasting terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Als eigenaar van de auto kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten welke voor u voordelig aftrekbaar zijn. Betreft het een auto op grijs kenteken (bestelbus) of zuinige auto met lage CO2 uitstoot dan komt u in aanmerking voor een inversteringsaftrek.

Het voordeel van Financial Lease:

 • Automotive specialist in Financial Lease
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • 100% leasing van de (bedrijfs)auto, zowel nieuw als gebruikt
 • Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek mogelijk
 • Willekeurige afschrijving voor starters
 • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs
 • U bent economisch eigenaar, de auto staat op uw balans
 • Transparant; afschrijving en rente
 • Looptijd zelf te bepalen
 • Laag leasetermijn mogelijk door gebruik slottermijn
 • Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk