0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Extra’s van Trend Lease

Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen mobiliteitswensen. Maar bij iedereen staat een laag brandstofverbruik op nummer één. Vaak valt ook winst te behalen in flexibiliteit, beheersbaarheid en minder administratie. En net als Trend Lease hechten veel van onze klanten belang aan duurzaam rijden.

Om aan uw wensen te voldoen, ontwikkelt Trend Lease voortdurend nieuwe mobiliteitsconcepten. Hieronder vindt u de meest recente. U kunt erbij elk type leasecontract uw voordeel mee doen.

Band op spanning

Met de juiste bandenspanning bespaart u jaarlijks zo’n 25 tot 150 euro per auto, hoofdzakelijk op brandstofkosten. Bij een wagenpark van 150 auto’s levert dit u tussen 4.000 en 22.000 euro op. Trend Lease kan de banden van al uw leaseauto’s op één moment op uw eigen locatie bijvullen.

Snel verdiend

Wij bieden deze service aan in samenwerking met de organisatie ‘Band Op Spanning’. De kosten zijn afhankelijk van het aantal auto’s en de locatie. ‘Band op Spanning’ heeft geen winstoogmerk en werkt daardoor vrijwel tegen kostprijs. De investering haalt u er dubbel en dwars uit.

Zelf op spanning houden

Na de service vinden uw medewerkers een kaart achter de ruitenwisser met informatie over de gemeten en voorgeschreven bandenspanning. Dit helpt hen zelf eenvoudig de banden op spanning te houden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw leaseconsultant van Trendlease.

Brandstofpas

Wie inclusief brandstof least, kan met één brandstofpas tanken bij meer dan 3.500 tankstations in Nederland. Met deze Multi Tank Card, ofwel de MTC-pas, zijn bonnetjes en kilometeradministratie verleden tijd; u bespaart op administratiekosten.

Uitgaven beheersen

Met de MTC-pas kunt u bovendien brandstofuitgaven beheersen:

• bepaal hoe vaak en voor welk bedrag de leaseautorijder mag afrekenen
• sluit bepaalde brandstoffen uit
• stel limieten op chemicaliën zoals motorolie en smeermiddelen

Internationaal

• Rijden uw medewerkers in het buitenland?
Dan biedt de internationale MTC/DKV-pas bovenstaande mogelijkheden ook over de grens.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw leaseconsultant van Trend Lease.