0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Het Nieuwe Rijden

Training “Het Nieuwe Rijden”

Met de training Het Nieuwe Rijden leren uw medewerkers nieuwe rijtechnieken aan. Met deze anticiperende en meer gelijkmatige rijstijl kunnen automobilisten zo’n 100 kilometer meer op een tank rijden.

Online rijvaardigheidstraining

Het aanleren van nieuwe vaardigheden kost tijd. Tijd die voor u kostbaar is. De online training van bestaat uit 6 modules van elk 20 minuten. Aan de hand van animaties, filmpjes en interactieve games leert uw medewerker, op een tijdstip dat het uitkomt, nog zuiniger en veiliger rijden.

Stikstof in de banden

Autobanden met de juiste spanning ondervinden minder wrijving met het wegdek; de auto verbruikt zo minder brandstof. Banden die zijn gevuld met stikstof blijven langer op de juiste spanning. Trend Lease raadt overigens aan de bandenspanning alsnog maandelijks te checken.

Poolbeheer

U wilt uw wagenpark kostenefficiënt beheren, maar daar toch zo min mogelijk tijd aan besteden. Trend Lease neemt het administratieve beheer graag van u over.

Trend Lease haalt de overtollige auto op bij één van haar inleveradressen, reinigt deze en zorgt voor onderhoud en/of reparaties. Op uw verzoek leveren we de auto af bij de nieuwe gebruiker.

Alleen controleren, niet administreren

Trend Lease beheert al uw overtollige leaseauto’s: Trend Lease en niet- Trend Lease auto’s
• Trend Lease biedt u én uw medewerkers overzichten van overtollige leaseauto’s
• U bespaart ruimte
• U loopt minder risico: de ongebruikte leaseauto’s staan op een bewaakt terrein van Trend Lease
• Trend Lease attendeert u op structureel overcomplete leaseauto’s; u kunt het leasecontract van deze auto’s eventueel beëindigen.
• Standaard poolbeheer kost € 199,- per auto (per leasecontract, per jaar). Aanvullende diensten kunt u tegen een meerprijs afnemen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw leaseconsultant van Trend Lease.