0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Als u met veel plezier in uw leaseauto rijdt, kunnen we ons voorstellen dat u daar na afloop van het contract graag mee door gaat. Daarom bieden we u de mogelijkheid de auto op de einddatum over te nemen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

* Voor een indicatie van de overnameprijs kunt u een email sturen naar info@ trendlease.nl. Vermeld daarin het kenteken van de auto en de verwachte kilometerstand op de einddatum van het leasecontract. Binnen enkele werkdagen ontvangt u bericht. De verwachte overnameprijs is gebaseerd op de gegevens die wij op dat moment hebben over uw auto. Winterbanden maken geen onderdeel uit van de overnameprijs.

* Trend Lease behoudt zich het recht voor de verwachte overnameprijs aan te passen bij een afwijkende eindkilometerstand en/of niet gemelde gebreken of schades. We stellen de verwachte overnameprijs zo nauwkeurig mogelijk vast, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele typfouten in het bericht. U kunt aan de mail dan ook geen rechten ontlenen. Verder verwachten we dat u de overname vooraf afstemt met uw werkgever.

* Het is niet toegestaan de inhoud van de mail geheel of gedeeltelijk op enige wijze te kopiëren, te verveelvoudigen, aan te passen, te publiceren, te uploaden, te wijzigen, uit te zenden of te verspreiden, met inbegrip van handelingen voor enig openbaar of commercieel doel, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Trend Lease.

Andere leaseauto kopen

Wilt u een leaseauto kopen, maar een ander type dan waar u momenteel in rijdt? Informeer naar de Trend Lease Occasions. Hier koopt u de best onderhouden voormalige lease auto’s tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Mét gegarandeerde kilometerstand en volledige inzage in de gebruikershistorie.