0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Besparen

Lokaal tanken levert u bijvoorbeeld al snel 4,5 cent per liter op. Ook met het tanken van normale brandstoffen en het toepassen van ‘het nieuwe rijden’ ziet u de besparingen direct terug. Dit heeft bovendien een positieve invloed op het onderhoud van de auto’s, de CO2-uitstoot en het schadebeeld. Dit zal ultiem tot een besparing op operationele kosten leiden.

One Stop Shopping

Eén adres voor reparatie, onderhoud, banden, kleine schades en ruitservice.

Wie least bij Trend Lease kan op één adres terecht voor reparaties, onderhoud, banden, kleine schades en ruitservice. Dit kan een vertrouwde dealer zijn. Daarnaast heeft u privileges zoals:

Haal- en brengservice

Gratis 10 punten-, zomer- en wintercheck zonder afspraak

Binnen maximaal 5 werkdagen een afspraak

Met de keuze van een dealer sluit Trend Lease de specialist niet uit. Soms biedt een specialist meer uitkomst, zoals bij het repareren of vervangen van een ruit op locatie.

Het leasetarief

Trend Lease geeft u vooraf inzicht in de ontwikkeling van de tarieven bij verandering van het aantal kilometers per jaar en/of de looptijd. Bij ieder individueel leasecontract ontvangt u het overzicht,met leasetarieven op verschillende jaarkilometrage / looptijd-combinaties.

Het kan natuurlijk altijd dat u onverwacht meer of minder kilometers maakt dan vooraf overeengekomen in het contract. Het contract zal dan tussentijds aangepast worden zodat u een zo reëel mogelijk leasetarief betaalt. Dit zal nooit tot onaangename verrassingen in het tarief leiden omdat u met behulp van het overzicht vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Tussentijdse wijzigingen gedurende het contract op de verzekeringen en Motorrijtuigenbelasting worden doorberekend in uw leasetarief. U wordt hierover geïnformeerd bij aanpassing.