0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Trend Lease biedt u een scala aan leasevormen. Uw specifieke bedrijfssituatie bepaalt veel, evenals uw administratieve systeem, het budget, en de verlangens van uw berijders. De meest voorkomende leasevormen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Afwijkingen daarop zijn vanzelfsprekend mogelijk. Leasen is maatwerk. Daarom is het verstandig om eerst een afspraak te maken met een van onze medewerkers. In overleg met u wordt bekeken welke leasevorm het beste bij uw bedrijf past. Trend Lease anticipeert.

Trend Lease werkt veelvuldig op basis van full operational lease

De meest gekozen leasevorm is full operational lease op basis van gesloten calculatie. Bij deze leasevorm weet u vooraf wat u betaalt en waarvoor. Bij de gekozen leasevorm ligt de nadruk op de dienstverlening naar u als klant. U krijgt de beschikking over de auto en alle gebruikskosten naast afschrijving, rente en de houderschapsbelasting worden in het contract opgenomen (reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn optioneel). U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Gedurende de looptijd van het contract staan de exploitatiekosten vast, omdat u heeft gekozen voor gesloten calculatie. Eenmaal per jaar vragen wij aan u de kilometerstand om de eventueel meer of minder gereden kilometers te verrekenen tegen vooraf afgesproken meer/minder kilometerprijs.

Netto operational lease

Bij deze leasevorm maken de gebruikskosten geen deel uit van het leasetarief. Alleen de componenten rente, afschrijving en houderschapsbelasting zijn hierin opgenomen. Eventueel wordt een recht van koop afgesproken, inclusief een prijs waarvoor u de auto na afloop van de overeengekomen looptijd van het contract kunt overnemen.

Met Shortlease voorziet Trend Lease samen met haar zusterorganisatie Shortlease Express, in uw mobiliteits behoefte vanaf 3 tot 12 maanden. U heeft hierbij de keuze uit een gevarieerd aanbod van personenwagens.

Waarom Shortlease?
• Een vast leasebedrag per maand
• Goedkoper dan huur
• Mogelijk vanaf 3 maanden
• Geen inlever kosten, na 6 maanden per dag opzegbaar

Sale and lease back
U verkoopt uw eigen wagenpark aan Trend Lease onder vooraf bepaalde condities en u least de auto´s terug tegen gunstige voorwaarden. U hoeft niet te wachten tot de auto´s aan vervanging toe zijn. Op korte termijn kunt u over extra werkkapitaal beschikken. U krijgt direct het voordeel van het uitbesteden van uw wagenpark. Trend Lease verzorgt de handling van uw wagenpark tegen vooraf afgesproken condities.
Sale and lease back is uitermate geschikt voor auto’s die niet ouder zijn dan ca. 2 jaar en niet meer dan ca. 70000 km gereden hebben. Als uw wagenpark bestaat uit oudere auto’s of auto’s met een hogere kilometerstand, kunnen wij door onze samenwerking in de autobranche zorgen voor verkoop van de auto tegen de meest aantrekkelijke prijs.