0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Operational Lease is bij bedrijven en organisaties de populairste leasevorm. De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij. Het verschil met Financial Lease is dat niet u, maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan. Zo houdt u meer werkkapitaal over. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. U heeft minder risico’s op gebruikskosten en administratie kost u weinig tijd.

Bent u op zoek naar een leasevorm waarbij u weinig tot geen omkijken naar uw leaseauto heeft? Met Full Operational lease worden vrijwel alle financiële en operationele zorgen uit handen genomen. Niet voor niets is Full Operational lease de populairste en meest complete leasevorm.

Wat houdt Full Operational lease in?
Indien u kiest voor Full Operational lease, kiest u voor een leasevorm waar alle kostencomponenten van mobiliteit in het maandelijkse leasebedrag zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan financiële zaken als aanschaf, rente en afschrijving. Ook wordt de zorg voor reparatie, onderhoud en banden door Multilease overgenomen. De leaseauto is met Full Operational lease WA / volledig casco verzekerd en er is voorzien in een persoonlijke ongevallenverzekering voor de inzittenden en een bagageverzekering voor persoonlijke eigendommen. Indien u de leaseauto door schade, in binnen- of buitenland, of door reparaties langer dan 24 uur moet missen, wordt er bij Full Operational lease vervangend vervoer ingezet.

De voordelen van Full Operational lease.
Full Operational lease heeft naast het voordeel van operationeel gemak ook financiële voordelen voor uw bedrijf. Het aantal leasetermijnen en het bedrag per maand staan van tevoren vast*, de werkelijke exploitatiekosten en het risico zijn onze zorg. Omdat leasing een vorm van off-balance financiering is, verbetert het de ratio tussen eigen en vreemd vermogen. Bovendien wordt op deze manier niet uw kredietruimte aangetast

+ gemak
+ zekerheid
+ vast bedrag per maand
+ geen onverwachte kosten
+ aankoopbedrag niet zelf financieren
+ geen restwaarderisico
– contract voor langere termijn
– bijtelling bij meer dan 500 privékilometers

Slim zaken doen
Heel prettig: U bespaart dus gedurende lease periode tijd,geld, en energie die u kunt besteden aan u corebusiness. Dat is dus slim zaken doen.