0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl
W

Wat is Private Lease?

Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe of gebruikte auto. Dit is een prima manier om een auto te rijden zonder dat je de hele auto in één keer moet betalen. Wanneer het contract is afgelopen, lever je de auto in of je bestelt weer een ‘nieuwe’ auto. Een contract afsluiten is al mogelijk vanaf 12 maanden. Ook kun je altijd het contract tussentijds aanpassen zonder ‘boete’.

W

Is private lease iets voor jou?

  • Als je een vast inkomen hebt en graag in een nieuwe auto wilt rijden. Spaargeld is dus niet nodig.
  • Als je graag zekerheid hebt over je maandelijkse autokosten en niet voor onverwachte garagekosten wilt komen te staan.
  • Als je van gemak houdt en graag alles onder één dak geregeld hebt. Dingen als onderhoud, reparatie en verzekeringen zitten allemaal in het private leasecontract.
  • Als je wat ouder bent (65+) en moeite hebt met een lening krijgen bij een kredietverstrekker voor de aankoop van een auto. Met private lease kan je nog een paar jaar zorgeloos in een nieuwe auto rijden
W

Private Lease

Private Lease is voor particulieren. Voor een vast bedrag per nieuwe auto. Alle kosten zijn inbegrepen. U moet alleen nog meer verast worden door een onverwachte garagerekening. Goed geregeld.

W

Voordelen en nadelen van Private Lease

+ Een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden. Alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes moeten betaald worden. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent.

+ Zonder spaargeld in een nieuwe auto rijden. Je hebt alleen een vast inkomen nodig. Ook ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt.

+ Na afloop van de leaseperiode kan je de auto gewoon inleveren. Dus geen gedoe met inruilwaarde en verkopen.

+ Geen aanbetaling of slotsom nodig.

+ aankoopbedrag niet zelf financieren

+ geen bijtelling

– beperkte autokeuze

– contract voor langere termijn (vanaf 12 maanden)