0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Vermissing kentekenbewijs

Het kentekenbewijs dat u bij de leaseauto heeft ontvangen, blijft eigendom van de leasemaatschappij. Mocht het zoek raken of gestolen worden, dan kunt u zelf online of schriftelijk een nieuw exemplaar aanvragen via rdw.nl De kosten bedragen €. 31,00.

Trend Lease kan het vervangen ook voor u regelen. In dat geval betaalt u € 50,00 exclusief BTW. Na aanvraag heeft u het nieuwe kentekenbewijs meestal binnen een week in huis.

Vermissing Kentekenplaten

Bij vermissing of diefstal van uw kentekenplaten kunt u bij een erkende dealer nieuwe laten maken. Daarvoor moet u de originele kentekenpapieren plus een geldig legitimatiebewijs laten zien.

Extra kosten

Bij beëindiging van het leasecontract vragen wij de leaseautorijder het kentekenbewijs in te leveren. Mocht het bij de overdracht van de auto niet zijn gebeurd, dan kan dit alsnog binnen 5 werkdagen. Daarna zijn wij genoodzaakt een nieuw kentekenbewijs aan te vragen. De kosten hiervoor bedragen € 50,00 exclusief BTW. Verder berekenen we vanaf de dag van vermissing tot ontvangst van het nieuwe kentekenbewijs € 15,00 exclusief BTW per dag.