0515 - 82 00 00 info@trendlease.nl

Wie is Trend Lease ?

Wie is Trend Lease ?

Trend Lease is de juiste partner, ongeacht de grootte van uw wagenpark of bedrijfssector. Trend Lease signaleert en reageert op het gebied van raamovereenkomsten maar ook voor het individuele contract. Natuurlijk stuurt Trend Lease bij waar nodig.

Trend Lease is er voor:

ZZP
Particulier
MKB
Non-profit
Corporate

Diensten en advies op maat

Trend Lease ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2002 en beheert voertuigen en onderhoudscontracten.

Trend Lease scoort door kwaliteit van de dienstverlening. Effectieve interne communicatie, korte lijnen, snel schakelend en afspraak is afspraak. Het team van Trend Lease weet wat er speelt en bewandelt geen platgetreden paden.

Merkonafhankelijk

Trend Lease geeft geen beperking in de keuze van automerken. Wél de drang naar vernieuwing, constante procesverbetering en innovatief denken. Kernwaarden die de basis zijn van het succes van de onderneming.

Helderheid en first-class dienstverlening

U heeft de mogelijkheid om afspraken te maken over het te hanteren serviceniveau. Een passend account management zorgt voor de nodige ondersteuning. Waar uw medewerkers ook opereren, Trend Lease garandeert u helderheid en first-class dienstverlening

Onze werkwijze

Bij goed wagenparkbeheer komt heel wat kijken. Daar weet u ongetwijfeld alles van. Het gaat om veel meer dan alleen auto’s. U wilt ook de kosten in de hand houden, het beheer zo efficiënt mogelijk regelen en rekening houden met de wensen van de leaseautorijders in uw organisatie. En dan is er nog de fiscale en milieuwetgeving. Al die verschillende belangen en verplichtingen vragen om een oplossing op maat. Vanuit onze expertise in wagenparkbeheer helpen we u graag die te vinden.

Om een op maat gesneden advies te geven nemen we eerst uw bedrijfssituatie en mobiliteitsvraag met u door. Naar aanleiding daarvan leggen we u een leaseprogramma voor waarin waarschijnlijk meer mogelijk is dan u vooraf had gedacht. Want Trend Lease kijkt met een frisse blik naar mobiliteit. Het programma kan bijvoorbeeld heel flexibel zijn met een combinatie van auto’s en openbaar vervoer. Of toegespitst op gezinnen met een kleine auto het jaar door en een grotere voor de vakanties. Zo vinden we op uiteenlopende vragen een passend antwoord.

Bij Trend Lease kunt u terecht voor alle merken. En voor de kwaliteit in service die u van professioneel leasebedrijf mag verwachten. Wat kunnen we als meedenkers in mobiliteit voor u betekenen?